Welkom

Welkom op de website van

de Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck

De Sociëteit “Tot Nut ende Vermaeck” uit Grave wil haar leden gelegenheid geven tot ontwikkeling, gezellig verkeer en gepaste ontspanning.” .Sinds de oprichting stelde de vereniging zich tot doel “…om het gezellig verkeer te bevorderen en de samenleving onder de leden te veraangenamen”

Meedenken en meedoen

In de soos worden een aantal wisselende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan cultuur, literatuur, muziek, educatie of een culinaire avond. Maar ook een wandeling of fietstocht behoren tot de mogelijkheden, al dan niet in de vorm van een excursie. De naam “Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck” komt volledig tot zijn recht bij deze activiteiten: Een aantal is te benoemen als nuttig, bij andere activiteiten staat het vermaak voorop. De programmacommissie organiseert deze activiteiten. Zij stelt jaarlijks een afwisselend programma samen, waarbij de inbreng van leden zeer wordt gewaardeerd.

Bridge

Waar kan ik Bridgen in Grave? Kom Spelen in de societeit! De societeit is dé locatie om gezellig en professioneel te bridgen. De zaal vande sociteit en bar is sfeervol, goed bereikbaar en helemaal ingericht voor bridge. Clubs spelen er met plezier. Elke dinsdagavond kun bij ons terecht als je competitie wilt spelen. Woensdagmiddag en vrijdagmiddag kan je bij ons terecht tijdens de open inloop.

Biljarten

In de Societeit kun je kunt vrij spelen en meedoen in een onderlinge competitie. Elk jaar is er in april een toernooi tussen de vier kernen, Wil je ook meedoen bij vrij spelen, onderlinge competitie, gemeentelijke competitie of het jaarlijkse toernooi? Meldt je aan! De biljart Voorzitter en al de andere biljarters zijn blij met je komst!

Fotografie

Bij Fotoclub de Soos is elke amateurfotograaf welkom en zijn er geen eisen voor wat betreft je technische kennis.
De fotoclub komt tweemaal per maand op maandagmiddag bijeen van 13.30 tot 16.00 uur.
Een derde maandagmiddag is een thema-middag.